Arno Massee Fotografie

 

Arno werkt al ruim 17 jaar als zelfstandig fotograaf en heeft als vaste opdrachtgevers zowel commerciële bedrijven als ziekenhuizen, goede doelen en grote zorginstellingen.

De opdrachten die bij ArnoMasseeFotografie worden uitgezet variëren van enkele uurs-opdrachten tot grotere projecten van soms wel maanden in binnen- en buitenland. Arno werkt daarbij regelmatig samen met productieteams en/of communicatieafdelingen, waarbij ArnoMasseeFotografie naast de fotografie ook vaak de planning regelt.

Grote affiniteit heeft Arno met de zorg en goede doelen. Enkele opdrachtgevers uit deze branche zijn dan ook LUMC, Bronovo, Siemens Health Care,  Marente, Valent, Medisch Contact, Arts en Auto en Nationale Vereniging De Zonnebloem. Daarnaast werkt Arno ook met bijzonder veel toewijding aan opdrachten voor comerciele bedrijven als ABN-AMRO, Rabobank en Siemens. Zonder twijfel komt u dagelijks foto’s tegen van ArnoMasseeFotografie.

Zijn onderscheidend vermogen in projectmatige aanpak , zijn visuele instelling en het persoonlijk contact met de mensen die op de foto gaan, maken hem een prettige en zeer professionele samenwerkingspartner voor alle betrokkenen.

Van grote klant-meerwaarde is zijn backoffice-systeemmaar waar, doormiddel van de modernste software en back-up systemen, alle fotografie voor elke klant afzonderlijk wordt gekeyword en opgeslagen (privacywetgeving in ogenschouw genomen).

Zo zijn alle foto’s inclusief de afzonderlijke afspraken per foto altijd opnieuw opvraagbaar voor klanten, en indien gewenst als persoonlijke beeldbank toegankelijk.

Door intensieve en gerespecteerde samenwerkingsverbanden met andere fotografen en een fulltime communicatiedeskundige garandeert ArnoMasseeFotografie efficiëntie in en continuïteit van projecten als ook de achterliggende administratie.

Dit alles in combinatie met een de goede prijs/kwaliteitverhouding maken Arno naast een prettige fotograaf ook een zeer betrouwbare businesspartner.